Alle datoer/tider er gyldig for tidssonen Europe/Oslo.

Takk for at du deltar, det blir ny tippekonkuranse til EM 2016. Gratulerert til MariusDJ som tippet flest riktige.

FAQ

Hvordan lagrer jeg?
Du må først registrere en konto og logge inn. Når du har logget inn kan du klikke på "Lagre" for å lagre.
Må jeg tippe på alle kampene samtidig?
Nei, du må ikke tippe på alle kampene samtidig, men du kan gjøre det. Fristen for å tippe på en kamp er 5 minutter før kampstart. Dersom en kamp blir utsatt er fristen fremdeles 5 minutter før den originalt planlagte kampstarten.
Er det noen premier?
Det er ingen premier i den globale rankingen. Du må gjerne lage din egen gruppe og konkurere om premier som gruppen blir enig om.
Jeg har glemt brukernavnet, hva gjør jeg?
Sjekk rankingen og se om du finner brukernavnet der. Denne tjenesten forsøker å samle så lite persondata som mulig, dvs. at vi samler ikke inne e-postadresser eller telefonnummere. Siden vi ikke har e-postadresser eller telefonnummere så har vi ingen måte å formidle brukernavnet til deg.
Jeg har glemt passordet, kan dere hjelpe?
Beklager, det er ingen ting vi kan gjøre. Passord hashes ved hjelp av Portable PHP password hashing framework, noe som betyr at passordene ikke lagres i rentekst. Siden vi ikke har e-postadresser eller telefonnummere så har vi ingen måte å formidle et nytt passord til deg. Alternativt kan du registrere deg på nytt.
Når kan man tippe på toppscorer?
Deltagernasjonene må bekrefte spillerlistene senest 10 dager før turneringa starter. Når spillerlistene er bekreftet kan man tippe på toppscorer.